content image

Leeuwarden

Boot verkopen

De Botenman bemiddelt graag bij de verkoop en doet er alles aan om het hele traject in goede banen te leiden. In een vrijblijvend gesprek komen alle bijzonderheden van jouw boot aan de orde. Hoe is de algemene en technische staat van de boot? Wat is de verkoopstrategie, de prijsstelling en wil je eventueel inruilen? Als alle zaken duidelijk zijn, gaan we aan de slag en zoeken we de juiste koper voor jouw boot.

 

De verkoop vindt vaak plaats vanuit de jachthaven van Jachtbemiddeling van der Veen in Terherne. Een prachtige ‘showroom’ op het water waar jouw boot onder ogen komt van een breed publiek.

 

Een professionele presentatie van uw schip (online én offline) in combinatie met een groot bereik is essentieel voor een succesvolle verkoop. Dit bieden wij door aanmelding van jouw schip op alle toonaangevende nationale en internationale websites. Daarnaast zijn we vertegenwoordigd op grote watersportbeurzen en plaatsen we advertenties in toonaangevende magazines. Verder komen wij dagelijks in contact met botenkopers en collega jachtmakelaars in binnen- en buitenland.